Ander blogs en websites

zaterdag 9 juli 2022

Weer een zielige dader

De media besteden nogal veel aandacht aan de agent die de tiener beschoot. Weer een zielige dader, doe alle aandacht krijgt. En wat zegt zijn baas Gery Veldhuis? Zij stelt dat een 16 jarige die met een trekker demonstreert 'niet normaal is'. Veldhuis heeft dus niet alle beelden bekeken en evenmin het slachtoffer gehoord. Ze baseert haar visie op die van de verdachte agent. Ja, het korps is veranderd in watjes met verwrongen ideeën. Te veel leden die niet geschikt zijn voor dit werk en hun tekortkomingen compenseren met buitensporig optreden / geweld. Met de overheid als rugdekking. Als ik slachtoffer Jouke was, zou ik de agent aanklagen voor poging tot doodslag en bepaalde media voor het verspreiden van nepnieuws.
Een automobilist beklaagt zich bij een demonstrerende boer. Want meneer de automobilist moet zijn brood verdienen, zo houdt hij de boer voor. De boer reageert ad rem met : "Zo, en wie maakt jouw brood dan? De media?"
Anderen zijn verontwaardigd, dat een 16 jarige deelneemt aan een demonstratie. Ik heb ze zo nog niet gehoord over ene Greta. Al dat gezeur is bedoeld om maar vol te houden dat de ellende voortkomt uit de hoek van de boeren. Maar het zijn de politiek zelf, het optreden van de politie en de daaraan verbonden media. Kom op, probeer eens echt eerlijk te zijn.