Ander blogs en websites

vrijdag 6 mei 2022

Met opa op stap

Oma en Emma gingen naar een soort koffie-uurtje hier in de buurt. Wat drinken en veel beppen, dus niet echt iets voor opa en Luuk. Dus smeedde opa en Luuk snode plannen om zelf ook even eropuit te gaan. Met de bus, want van fietsen kan een mens moe worden. We namen ook Fenna mee.
Luuk vindt het prachtig om zo hoog boven de weg te zitten en rond te kijken. We zijn eerst naar de loods gereden. Daar hebben Luuk en Fenna met de tennisbal gespeeld. Luuk heeft ook nog wat rond gekard op een andere hond, een hondje op wieltjes.
Na onze dorst gelest te hebben, zijn we weer in de bus gestapt en richting het Ketelmeer gereden. Onderweg wist Luuk vrij gedetailleerd te vertellen hoe de camper van zijn andere oma en opa ingedeeld is. Knap hoor! Bij het Ketelmeer aangekomen keken wij eerst naar vrachtwagens die met zand gevuld werden. Het zand was aangevoerd met schepen, die hun lading in silo's overhevelden. Vrachtwagens reden af en aan om tussendoor onder zo'n silo de bak te vullen met zand.
Verderop is een strandje. Dat hadden Luuk, Fenna en opa geheel voor hen zelf. Daar heeft Fenna na lange tijd weer eens gezwommen, met de Ketelbrug op de achtergrond. Tegen lunchtijd zijn we weer naar huis gereden. En wat een timing! Tijdens het inparkeren kwamen Emma en oma ook weer thuis. Dus konden we gezamenlijk aan de pannenkoeken.