Ander blogs en websites

zaterdag 5 februari 2022

Op jacht naar een groen vinkje

Als ik tijdens mijn loopbaan adviezen uitbracht, waren het meer dan één voor hetzelfde probleem. Dan konden de probleemhebbers / opdrachtgevers een keuze maken. De oplossingen die ik aandroeg hielden ook rekening met toekomstige plannen (beleid) en/of  ontwikkelingen. Dan kon men later voortborduren op de gekozen oplossing. Ze waren modulair van structuur en zodoende gemakkelijk uit te bouwen en daarmee gericht op de toekomst.
Zo ervaar ik de invoering van de coronapas dus ook. Die pas is niet zomaar een oplossing, maar ook toekomst gerichte. Er bestaan naast corona ook plannen. Wereldwijde plannen, bedacht door een groep miljardairs. Je weet wel, de rijkaards die ruimtereisjes maken voor de lol. De rijkaards die elk in hun privé vliegtuig de wereld af reizen om in aanwezigheid van nationale leiders rond te bazuinen dat wij, jan met de pet, o.a. beter voor het milieu moeten zorgen.  Plannen die door het WEF van Klaus Schwab gemaakt zijn. Die plannen lijken goed en logisch, maar er is ook sprake van een 'dubbele agenda'. De meeste van de kabinetsleden inclusief Mark Rutte zijn aanhangers van de Klaus Schwab ideologie. Al ontkende Rutte dat in eerste instantie (ondanks foto's), maar dat zijn we van hem gewend. Zelfs Willem Alexander loopt met een WEF speldje op zijn revers rond.
De WEF wil de wereldbevolking 'leiden naar een betere toekomst'. Een toekomst die zij, de miljardairs, voor ons gedefinieerd hebben. Hun toekomstbeeld dus, dat zij met veel geld willen 'kopen'. Om dat doel te bereiken, is het nodig dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dat lijkt onmogelijk. Met het concept van het sociale kredietsysteem van China denkt men de massa te kunnen gaan dwingen het op het WEF gebaseerd nationaal overheidsbeleid te volgen. Het betreft dus de invoering van een sociaal kredietsysteem. De komst van de coronapas was een eerste stap. De eerste en de belangrijkste module. Vaccineren dus, anders wordt de maatschappelijke vrijheid beperkt. Dan kunnen de mensen alvast wennen. Gevolgd door produceren van de hoeveelheid afval? Of het rijden in een niet elektrische auto? Of geen zonnepanelen op het dak? Of geen vega producten afnemen?
Zo'n coronapas is heel eenvoudig uit te bouwen tot een internationaal maatschappelijk controlemiddel. De smartphone samen met het 5G netwerk (er moet heel veel data zeer snel verwerkt kunnen worden en men kan de drager van de telefoon op de voet volgen) vormen daartoe een prima basis(module).
Kortom, die mogelijkheden zit er met zo'n pas dus in. Om die reden vind ik het niet raar, dat velen (zogenaamde complotdenkers) verwijzen naar het WEF en/of Klaus Schwab. Er zijn te veel relaties. Het zijn volgens mij daarom geen complot- maar nuchtere denkers. Ik vind het logisch, dat het kabinet niet zo gemakkelijk van de coronapas af wil. Rutte wil dolgraag een groen vinkje krijgen op de eerst volgende WEF bijeenkomst. Twee jaar geleden was er al ophef over het elite korps van het WEF :