Ander blogs en websites

dinsdag 8 februari 2022

Geen groen vinkje meer

Meer dan een half miljoen mensen hebben vanaf vandaag geen kans meer op een groen vinkje. Ze kunnen kiezen : testen of zomaar een boosterprik laten zetten. Zomaar, want voor de gezondheid is zo'n prik niet meer nodig. Er zijn veel mensen die zo'n prik alsnog nemen. Anders kunnen ze niet op vakantie. Triest. Voor de politiek is de prik wel belangrijk, vanwege het in stand houden van de coronapas i.c. een controlesysteem. Evenzo voor de farmaceutische industrie annex beleggers, vanwege de winsten.
Er wordt nog steeds door onafhankelijke wetenschappers gewaarschuwd voor deze experimentele vaccins. Ze dragen er ook toe bij, dat oude besmettelijke virussen weer een kans krijgen.
Meneer Ernst Kuipers heeft wel erg snel zijn ware aard laten zien. Hij is van de medische wetenschap afgestapt en heeft nu ook zijn politieke ideeën. Kuipers beweert stellig, dat de coronapas een toegevoegde waarde heeft. Ja zeker, voor zijn CV. Haha!
Hopelijk gaan een paar bekende Nederlanders een actie op touw zetten om die corona-app van alle mobieltjes te laten gooien. En instanties die toch vragen naar de CTB te boycotten.