Ander blogs en websites

dinsdag 15 februari 2022

En maar blijven opjutten

Amerika heeft nu ook haar burgers in Wit Rusland opgeroepen het land te verlaten. Het land rept over satellietbeelden, die een dreiging van een invasie tonen. Je weet wel, beelden van de Amerikaanse satellieten, die ten tijde van het neerschieten van MH17 door Oekraïne er plots niet waren en later vervangen werden door geshopte plaatjes. Die geshopte zijn ook door de rechtbank geaccepteerd als bewijs. Leve de corruptie. De Amerikanen blijven maar het vuur opstoken en de Russische beer porren in de hoop dat ie uit verdediging en/of ergernis zijn klauwen uitslaat. En dan? Naar mijn idee worden de NATO eenheden weggevaagd. En zij niet alleen. Ook alle eerder opgestelde raketinstallaties in omringende landen zullen worden aangevallen. Oekraïne begin het oorlogsgebrul van Amerika ook zat te worden.
Ik ben blij dat meneer Poetin zich rustig houdt en niet meegaat in het agressieve gedrag van de Amerikaanse Demo(c)rats. Mocht er een oorlog uitbreken, dan hoop ik van harte, dat die vooral ook in Amerika zelf merkbaar zal zijn. En dan het liefst niet bepekt tot een paar wolkenkrabbers. Dat locaties als Volkel (kernwapens) ook aangevallen worden, is dan ook een gevolg van de houding van ons landje. Wie per se met het zwaar wil omgaan, zal er door vergaan (Math. 26 : 52). Er zijn Amerikanen die hun land hetzelfde zien : als agressor. Maar die worden voor communist versleten. Vrede betekent in Amerika dus communisme. Onder communisme valt daar ook : zorgen voor armen, zieken en daklozen. Want daar wemelt het van in Amerika.
Opvallend is dat als men Russen vraagt welk land zij nooit zouden willen bezoeken, dan wordt Amerika helemaal niet genoemd. Dan gaat het over Noord-Korea en het Afrikaans continent.