Ander blogs en websites

zaterdag 12 februari 2022

Een goed verhaal

Prins Andrew heeft een maand de tijd om te oefenen Hij wil een goed verhaal houden, waarin hij zijn onschuld (aanklacht over verkrachting van een 17 jarige) zal proberen uit te leggen. Met een stalen gezicht en onder ede. Het zal hem niet zwaar vallen, want hoge omes (en tantes) zijn erg goed in toneelspelen (ook wel liegen genoemd).

Het was vanmorgen koud. We hebben een nachtvorstje gehad. Toen ik buiten naar de lucht keek, telde ik zo'n 21 condens strepen van vliegtuigen. En dat aantal was enkel de oostelijke kant van het dorp. Aan de westkant waren ook veel strepen te zien, waarvan een aantal inmiddels verwaaid was.
Gisteravond ben ik op zoek gegaan naar speciale lijm om metaal op trespa te plakken. Ik wil het zonnepaneel niet alleen met bouten vastzetten, maar de platte voetjes ook lijmen. Toen ik de mogelijkheden gepresenteerd kreeg, herkende ik een aantal kokers en tubes. Ik herinnerde me dat in de loods ook zo'n koker stond. Ben vanmorgen even gaan kijken. En ja hoor, hij was was er. Hopelijk is de lijm niet verouderd, want de koker staat er al een tijd. Ik moet wel wachten tot de buitentemperatuur wat hoger is. Het is een advies dat in de gebruiksaanwijzing staat.