Ander blogs en websites

woensdag 20 september 2017

Hema worst

De HEMA gaat de aanduidingen 'jongens' en 'meisjes' van de kleding verwijderen. Ze doet dit om tegemoet te komen aan transgenders. Genderneutrale kleding dus. Nog wel met een gulp of....? Of de 'Dames' en 'Heren' ook de klos zullen zijn, vermeldt het bericht niet.
Ik vind dat hele transgender gedoe zo'n enorme onzin. Echt iets voor overgevoelige, ruggengraatloze mensen. Men gaat hier steeds meer de kant op van de minderheid in plaats van de meerderheid. Ik heb bepaalde beperkingen. Moet heel Nederland daar straks rekening mee houden? Of moet ik als minderheidsgeval me aanpassen aan en omgaan met het gangbare van de meerderheid? Nog even en we moeten allemaal in een scootmobiel rondrijden, omdat iemand die misbruik maakt van de Sociale dienst in zo'n ding rondscheurt.
Hoe gaat de HEMA Sinterklaas straks de kinderen begroeten? 'Dag meisjes en jongens' kan dus niet meer. En wat gebeurt er met de beroemde HEMA worst? Blijft ie nog vooral lekker bruin, rond, warm en lang? Of wordt ie ook ras-/kleur- en genderneutraal? Het zal mij allemaal worst zijn. Wat een idiote onzin! Ik zeg : "Dag Hema!"
Er zijn mensen die stellen dat het hele transgender-gedoe uit de pedo hoek is komen waaien, maar die link kan ik (nog) niet verklaren.