Ander blogs en websites

woensdag 6 januari 2016

Louter Russische verdachten MH17??

Daar was ik al bang voor. Er zijn alleen maar Russische verdachten in de kwestie van het neergehaald Maleisisch vliegtuig. Hoe zit het dan met de Oekraïense vluchtleiding, die het vliegtuig opdracht gaf lager te gaan vliegen? En diegene die verantwoordelijk is voor de 'zomaar verdwenen' radargegevens van het Oekraïens luchtruim op die dag?
En hoe zit het met de Nederlanders, die het vliegtuig toestemming hebben gegeven over dat gevaarlijke gebied te gaan vliegen? Iedereen weet toch hoe corrupt Oekraïne is en dat ons land zelf graag de doofpot hanteert. Ik hecht erg weinig waarde aan een zogenaamd onafhankelijk onderzoek, waarin verdachte partijen zoals Nederland en Oekraïne zelf een hoofdrol hebben gespeeld. Van meet af aan werd met het vingertje naar Rusland gewezen. Het land was al veroordeeld voordat enig onderzoek had plaatsgevonden. Een onderzoek, dat ook erg krakkemikkig bij mij overgekomen is. Halfbakken werk, dat louter bedoeld was om bewijzen te verzamelen tegen Rusland. De daders hebben van de zogenaamde onderzoekers alle tijd en gelegenheid gekregen om de boel te manipuleren. Zo heeft men ook bewust niet de satelliet- en radarinformatie van Amerika opgevraagd, terwijl die er wel zijn. de smeerlappen! Maar die gegevens zullen vast niet passen in de onderzoeksresultaten, anders had Amerika die informatie direct openbaar gemaakt. Het zelfde geldt voor gelijksoortige informatie rond het neerhalen van de Russische straaljager door Turkije.
Alles rond de ramp met MH17 is in het werk gesteld om Rusland zwart te maken, zodat Oekraïne gemakkelijker tot de EU kan toetreden. Ik ben blij dat er zich geen familie of kennissen van mij aan boord van MH17 bevonden. En toch vind ik, als buitenstaander, de manier van onderzoeken vooropgezet, manipulatief, respectloos en dus walgelijk. De slachtoffers en nabestaanden verdienen beter.